Domov > Hrti iščejo dom > Hrti iščejo dom > Španska hrtica ZAMBRA - že v Sloveniji
Španska hrtica ZAMBRA - že v Sloveniji

 

Zambra išče nov dom ali začasno skrbništvo.

Žal je prišlo do točke, ko smo se morali odločiti, da moramo Zambri poiskati nov dom, nekje, kjer bo lahko živela na polno, kar pri nas žal ni mogoče.

Poleg ogromno pozitivnih lastnosti, ki so jo naredile za idealno hrtico, ko sem bil samski, so se po začetu partnerske zveze pričele kazati tudi določene slabosti.

 

Poleg tega je neprimerna za dom z malim otrokom, ker zares minimalno pazi na otroka in nam je že velikokrat podrla, ali v hoji ali teku, Elo, se nanjo celo usedla in ne more biti poleg nje, če ni nekdo zraven v radiusu 1 metra od njiju in igra policaja. Posledično ne more biti spuščena v istem prostoru in upali smo, da se bo to do sedaj kaj popravilo, a je samo slabše, kaže več agresije proti Eli.

Situacija je takšna, da psic ne moremo več imeti spuščenih skupaj, doma ali zunaj in Zambrino ogrožanje Ele, pokazala je, da jo bo ugriznila, ko je Ela skakala okoli nje, je pripeljalo do odločitve, da ji poiščem nov dom.

Išče se ji lastnik/lastnica, ki doma nima drugega psa ali otroka pod 6 let, ki bi ji nudil/a prostor na kavču, crkljanje in kvalitetno hrano, ne kake poceni brikete in podobno. Zambra nima travm, je v TOP zdravstveni formi in je lahko spuščena na sprehodu itd. Tisti, ki jo poznate, veste, da je ena top hrtic v SLO.

p.s. Prosim brez obsojanj in sugeriranja/prepričevanja, da bo bolje, ker smo probali že vse kar znamo, Nina ima veliko znanja, a se stvari samo slabšajo. Ne želim je več imeti zaprte v ločeni sobi, boksu ali da ji neprestano govorim Zambra Ne, Zambra pazi itd, ker je živčna ona in mi doma.

Kolikor jo poznam, vem, da se bo hitro navadila novega doma in bolje da tam živi brezskrbno življenje kot to, kar prestajamo zadnji dve leti in pol, žal.

A.Ž. - lastnik psičke

Za več informacij nam pišite na     Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Stroški posvojitve znašajo 200 €

zambra1

 

zambra2

 

{jcomments off}

 

 

Share
 
byayar