Domov > Hrti iščejo dom > Hrti iščejo dom > Galgica BENJAMINA - rezervirana
Galgica BENJAMINA - rezervirana

 Benjamina je stara pet let in zelo oprta in vesela galgica, ki je življenje v Španiji ni zaznamovalo. Je zelo nežna in prijazna psička, ki je primera tudi za družine, ki imajo majhne otroke. Do njih je zelo nežna in pozorna. vajena je vsega. Mestnih središč, sprehodov, izletov in notranjega bivanja.

Benjamina je prijazna do muc in vseh psov. Primerna za družine, ki se odločajo za prvega psa.

Trenutno živi v začasnem domu z družino, ki ima dve posvojeni galgici in dve majhni punčki. Obisk je možen v okolici Turjaka.

Če bi Benjamina znala govoriti, bi rekla, da se je znašla v pasjih nebesih. :) Ker je zelo nežna je v zavetišču težko prihajala do hrane. Zato zdaj v začasnem domu počasi dojema, da hrane ne bo nikoli zmanjkalo. Benjamina je zelo pridna galgica, večino časa prespi in brez težav počaka, ko je družina v službi. Obožuje družbo otrok in odraslih. Ničesar se ne boji. Vajena je povodca in vožnje z avtom. Če se odločite za posvojitev, boste dobili čudovito družinsko članico, ki vam bo v veliko veselje. Obisk simpatične Benjamine je možen v okolici Ljubljane. 

Za več informacij nam pišite na     Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Stroški posvojitve znašajo 200 €

Benjamina11

Benjamina21

Benjamina31

Benjamina41 

Benjamina61

Benjamina51

 

{jcomments off}

Share
 
byayar