Domov > Novice > Vabilo na srečanje v Lescah, nedelja 11. junij 2017
Vabilo na srečanje v Lescah, nedelja 11. junij 2017

Vabilo na srečanje v Lescah pri Bledu

 

Tokratno dobrodelno srečanje posvojiteljev, ljubiteljev in simpatizerjev psov posvojenih s pomočjo Društva za pomoč hrtom in pointerjem bo organizirano v nedeljo, 11. junija, v Lescah, na poligonu kinološkega društva ŠKD Lesce-Radovljica.

 

Kako do poligona:

 Naslov Alpska 54, Lesce (podolgovat roza blok, na desni). Peljete se še naprej do gasilskega doma, naravnost proti nogometnemu igrišču (na ograji imajo reklamo za Šobec). Nato po makedamski poti do konca, kjer parkirate pred poligonom.

Ne dajajte v Garmina naslov društva ŠKD Lesce-Radovljica, ker vas bo pripeljal na dom predsednika tega društva:)

 

Srečanje bo tokrat brezplačno. Da se izognemo vašim dodatnim stroškom, smo se letos odločili, da vsak posvojitelj ali obiskovalec, priskrbi kakšen prigrizek, pijačo ali pecivo. Vse skupaj bomo dali na skupno mizo, kjer bo na voljo vsem.

Plastične lončke in pribor priskrbimo mi.

 

 

Program srečanja:
Športno dopoldne

• 10:00 predstavitev kinološko športne discipline canicross in scooter z možnostjo vaše udeleže ( delavnico bo vodil posvojitelj psov iz Španije, Svetovni prvak, Evropski podprvak, zmagovlac navečje etapne tekme na svetu Trophe des Motagnes, državni prvak in zmagovalec številnih mednarodnih tekmovanj v canicrossu Damjan Žepič)
• 11:00 predstavitev kinološke discipline agility z možnostjo vaše udeležbe ( delavnico bo vodila izkušena kinologinja Barbara Kovač, posvojitelja podencov Pana in Marčela)

 

 

Zabavno popoldne:

14h-16h - zabavne igre v katere boste vkjučeni vi in vaši pasji prijatelji.

 

 

Prijazno vabljeni!

 

Ekipa Društva


 
byayar